Ajánlatkérés
1
Egy megrendelt süllyesztett garázs gyártása és telepítésekor az egyik legfontosabb az együttműködés megkezdése már a tervezési fázistól.
2
Az ügyfél igényei szerint megtervezett berendezéshez kell igazítani az építendő aknát. Elküldjük a tervezőnek az emelő dwg rajzát, így azt be lehet illeszteni a tervekbe.
3
Az akna kivitelezésekor tartani kell a megadott méreteket, különben az emelő nem fog pontosan illeszkedni a számára épített aknába. Az alsó és felső platform távolsága állandó, így már egy minimális eltérés is látható a felszínen. Fontos továbbá az akna aljának vízszintessége.
4
Kétszintes garázs esetében az emelő nem terhel az oldalfalra, így annak építőanyaga szabadon választható. Az aknafal és az emelő közötti ajánlott távolság 25 mm. A fal függőlegességét és a sarkok derékszögét kell minden esetben megtartani. Ezek hibája az emelő elakadását is eredményezheti.
5
Amikor az akna és az emelő is elkészült, a helyszínre szállítás és a telepítés 1-2 napot vesz igénybe.
6
A telepítéskor helyet kell biztosítani a lerakodáshoz. Mivel az ollós egység az alsó platformmal kb. 3-3,5 tonna, azt egy nagy teherbírású daru tudja beemelni. A szállító teherautón van ilyen, így annak helyet kell biztosítani az akna közelében.
7
Ha az első egység a helyére került, a berendezést a hálózatra kötjük és felemeljük, a működését leellenőrizzük.
8
Ezután felkerülnek a platform toldatok, ha a berendezés nagyobb, mint a szállítható méret. Majd következnek az oszlopok és a tető.
9
Miután az emelőt teljesen összeszereltük, felszereljük az vezérlőegységet a falon kijelölt helyére, valamint az alsó és felső fali kezelőegységeket.
10
A telepítés végén a berendezést járművel is leteszteljük, majd az esetleges szállítási és telepítési felszíni sérüléseket kijavítva átadjuk a berendezést.
11
A burkolható tetejű kivitelnél ezután kezdődhet a térkőburkolás/füvesítés.