Ajánlatkérés

Cégtörténet

Vállalkozásunkat 2006-ban alapítottuk. Azonban történetünk 13 évvel korábban kezdődött.

1993-tól, az IME-AUTOLIFT Kft. magyarországi megalakulásától átalakulásáig, annak teljes kereskedelmét és termelését irányítottuk.

Ez idő alatt vált az IME-AUTOLIFT piacvezetővé Magyarországon. A tulajdonosi szerkezet gyökeres átalakulását követően jutottunk arra a döntésre, hogy tapasztalatunkat, kapcsolatainkat felhasználva megalapítjuk a Corbolift Kft-t azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek a legjobb, és legmegfelelőbb megoldást kínáljuk.

Számos nagy múltú német, olasz emelő gyártóval tartjuk a kapcsolatot, és nem utolsó sorban az egyre kiválóbb minőségű berendezéseket gyártó Kínai cégekkel. Ezek a távol-keleti gyártók már rendelkeznek képviselettel Európában, méghozzá az emelőipar egyik fellegvárában, Németországban.

Az elmúlt évekhez képest gyártási színvonaluk, minőségük, kiváló lett. Ezzel szemben áraik messze alul maradnak az európai gyártókétól, kereskedőkétől. Termékpalettánkon ezeket a magas minőségű emelőket is kínáljuk.

Vállalkozásunk 2007. év végétől vette át az IME-AUTOLIFT talajszint alatti telepítésű hidraulikus HZB emelő családjának gyártását. Ezek az emelő-berendezések rendkívül kedveltek váltak Magyarországon is. Modernek, megbízhatóak a garázsipar minden területén.

Az építőiparban egyre növekszik az igény a rendelkezésre álló terület minél jobb kihasználására, így a garázsok, parkolók területén is. Cégünk a saját gyártású kettő és négyállásos parkolóemelőktől kezdve a több szintet áthidaló emelőplatóig kínál megoldást az építkezők számára, egyedi igényeket is teljesítve.

2011 óta kiemelt partnerünk a Mercedes Benz gyár Kecskeméten. Az akár 3-4 műszakos munkarendben dolgozó gyárban emelő berendezéseink folyamatos használatban vannak. Ez is bizonyítja tartósságukat, minőségüket. Ehhez az eredményhez természetesen hozzájárul a rendszeres szervizelés és azonnali rendelkezésre állás. A Mercedes üzem döntéshozói tudják, hogy emelő eszközeik karbantartásánál 7/24-ben számíthatnak a Corbolift csapatára. 

Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy minden szerviz megtalálja az igényeinek megfelelő emelőberendezést.

Ismerje meg Ön is termékeinket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő emelő berendezést.


Partnereink