Ajánlatkérés
1
A beépítés nem a helyszíni összeszereléssel kezdődik, hanem már a tervezőasztalon. Első körben egyeztetünk az ügyfelekkel a legjobb megoldás érdekében. Itt dől el, hogy milyen berendezés elégíti ki leginkább az igényeket. Így pontosan össze lehet hozni a helyszínt a berendezéssel.
2
Az kivitelezés ideje alatt is folyamatos a kapcsolattartás a kivitelező és köztünk az esetleges eltérések korrigálása érdekében.
3
A szorosabb értelemben vett telepítés a helyszínre szállítással kezdődik. Fontos a szervezés, mert a szállítás és lerakodás közben felmerülő nehézségek (rakodóhely, mozgatás) akár napokkal is megnövelheti a telepítési időt.
4
Az összeszerelés az oszlopok felállításával kezdődik, ezt követi a vázszerkezet összeállítása. A kész vázat elektromosan és hidraulikusan beüzemeljük. Leellenőrizzük a helyes a hidraulikus rendszer tömítettségét, a helyes pozícionálást, majd korrigáljuk az eltéréseket.
5
Ezután lehet rögzíteni a berendezést az aljzathoz és a falhoz, majd felszereljük a platform borítását és a fali kezelőszerveket.
6
Ekkor lehet a berendezést terheléssel is kipróbálni.
7
Végül, amennyiben szükséges legyártjuk és felszereljük a korlátokat és egyéb védőelemeket.
8
Átadáskor történik meg a későbbi üzemeltető(k) képzése a balesetek elkerülése és berendezések rendeltetésszerű használata érdekében.