Cégismertető
Cégünk 2006. októberében alakult.

1993-tól, az IME-AUTOLIFT Kft. magyarországi megalakulásától átalakulásáig, annak teljes kereskedelmét és termelését irányítottuk. Ez idő alatt vált az IME-AUTOLIFT piacvezetővé Magyarországon. A tulajdonosi szerkezet gyökeres átalakulását követően jutottunk arra a döntésre, hogy tapasztalatunkat, kapcsolatainkat felhasználva megalapítjuk a Corbolift Kft-t azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek a legjobb, és legmegfelelőbb megoldást kínáljuk.

Számos nagy múltú német, olasz emelőgyártóval tartjuk a kapcsolatot, és nem utolsó sorban az egyre kiválóbb minőségű berendezéseket gyártó Dél-Koreai, és Kínai cégekkel. Ezek a távol-keleti gyártók már rendelkeznek képviselettel Európában, méghozzá az emelőipar egyik fellegvárában, Németországban. Az elmúlt évekhez képest gyártási színvonaluk, minőségük, kiváló lett. Ezzel szemben áraik messze alul maradnak az európai gyártókétól, kereskedőkétől. Termékpalettánkon ezeket a magas minőségű emelőket is kínáljuk.

A CORBOLIFT KFT 2007. év végétől kezdte meg a talajszint alatti telepítésű hidraulikus HZB emelőcsalád gyártását. Ezek az emelő-berendezések az utóbbi időben rendkívül kedvelté váltak Magyarországon is. Modernek, megbízhatóak a garázsipar minden területén.

Az építőiparban egyre növekszik az igény a rendelkezésre álló terület minél jobb kihasználására, így a garázsok, parkolók területén is. Cégünk a saját gyártású kettő és négyállásos parkolóemelőktől kezdve a több szintet áthidaló emelőplatóig  kínál megoldást az építkezők számára, egyedi igényeket is teljesítve.

Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy minden szerviz megtalálja az igényeinek megfelelő emelőberendezést.

Ismerje meg Ön is termékeinket és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő emelő berendezést.